Att bo kollektivt är roligt, smart och bekvämt

Kollektivhus: miljösmart och bekvämt

Intressant artikel i Minplanet om varför det är både miljösmart och praktiskt att bo än i kollektivhus. Om hur det fungerar i praktiken och varför är denna boendeform så ovanlig. Minplanet söker svaren bland kollektivhusfrälsta och professorer. 

Minplanet är en site som vill göra vår värld grönare och skönare och bevakar de senaste miljönyheterna, och berättar om vad som händer inom mat, mode, prylar, upplevelser och resor. Intervjuer med miljöengagerade personer och några bloggare bidrar med sina olika infallsvinklar

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.