***Alternativa julklappar kan köpas från Emmaus i Ekenäs***

Du kan stöda skolgång för frigivna barnslavar i Pakistan genom att köpa SOLROSADRESSER. Du kan understöda daghemmet Cuna Nazareth i Lima/Peru som ger meningsfull sysselsättning och omsorg för 120 barn som kommer från fattiga familjer. Verksamheten stöder du genom ett Cuna-kort värd 5e.

Genom att köpa TRÄDADRESS tryggar du behovet av mat och arbete för ursprungsbefolkningen i Perus Anderna. Genom att köpa PRESENTKORT till Emmaus stöder du våra internationella projekt och bidrar till ett minskat slöseri av resurser genom att köpa begagnat!
E-W

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.