Innovativa initiativ för en hållbar värld

När man känner att det mesta i världen går mot ett håll som verkar allt annat än hållbart känns det viktigt att engagera sig. Under mitt liv har det varit enormt viktigt att engagemang mig i projektet som gett mig en känsla av jag som privatperson verkligen kan göra något för en hållbarare värld. Det är så jag är i världen – det är så jag överlever i en galen värld!

Jag blir därför alltid uppiggad och förtröstansfull när jag läser om liknande projekt som PUSH Sverige där unga samarbetar för en hållbar framtid eller Klimatskriket i Sverige eller den nystartade folkhögskolekursen Grön Guerilla i Danmark.

       GRØN GUERILLA – BYG EN BEDRE VERDEN

“Hvorfor lever vi som vi gør, når vi har lyst til at gøre det anderledes? Vi ved, at jordens ressourcer er begrænsede, at arbejde ikke er alt og at nogle betaler en høj pris for andres livsstil. Men hvordan vender vi skuden? Vær med til at finde ud af, hvordan vi kan gøre verden endnu bedre, og prøv kræfter med miljømæssig, social og økonomisk omstilling i praksis.”

GrønGuerilla_FacebookCover_FINAL-NY_ss      

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.