Att tala om kapitalismens vansinne är inte pop!

Det har vi också märkt när vi skapar online communityn och plattformen för hållbart resande TravelFor som vi skapar genom frivilligt arbete och med tanken att den ska fortsätta som ett icke-vinstdrivande projekt. Det verkar vara svårt för en del att förstå att man inte skulle vilja sträva efter att bli miljonär och utsugare bara för att man har en bra idé!

Jag hoppade till sist jämfota när jag tittade på Idévärldens program om Kapitalism – så frustrerande var det och se hur blind kapitalistförespråkarna på riktigt är och vilka ursäkter de har för att bevisa kapitalismens fläckfrihet och varför det är den bästa världsordningen som funnits.

Skärmavbild 2017-03-15 kl. 19.41.21

Klicka för att se programmet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.