Europeiska året för järnvägen

2021 är alltså Europeiska året för järnvägen. Nu kanske vi återigen kan resa genom Europa på nattåg och med färre tågbyten – vilken lyx! Jag planerar fortfarande en slow-resa med mat- och chokladworkshops för en mindre grupp från Köpenhamn ner genom Europa till södra Frankrike. Kanske den kunde ske i höst, eller kanske blir det nästa (2022) vår eller sommar, jag längtar …

Jag reste på en sådan slow-resa för några år sen till Amsterdam och jag upplevde samma spänning och känsla av äventyr som när jag åkte på Interrail som ung – då vi åkte tåg för att det var billigast, och kanske också för att det var äventyrligast.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.