Dear house may I clean you

Så heter Marijke Annemas projekt om att städa. Medan jag städade badrummet tänkte jag på hennes projekt och på hur viktigt det är att NÄR och OM vi städar göra det med kärlek inte i ilska. Det är varken bra för oss eller vårt kära hus.

Ian Bourgeot hade satt denna bild på sin FB sida – därav en diskussion om kaos. Enligt mig måste man kunna stå ut med kaos i en kreativ process men många av oss behöver en viss ordning runt oss för att stå ut. Einstains skrivbord 1955. 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.