MIA kören som dyker upp mitt i allt

Mia är kören som dyker upp Mitt i Allt i vardagen på sjukhus and andra institutioner. De förgyller vardagen för patienter och invånare på de institutioner de besöker och de upplever att de själva får ut mycket av varje besök, alltså är det en win-win situation!

Den som legat på sjukhus vet att dagarna blir långa och ofta trista och det är svårt att orka muntra upp sig själv. Då kan man behöva en fläkt utifrån som kommer in och lyser upp ens dagen ens för en liten stund. MIA-kören ingår som en kurs i medborgarinstitutet Raseborgs program. Min man Jonathan Lutz fungerar som lärare och sångledare. Han har med sig sångarna Anki Lindholm, Halle Malmberg, Rosalie Finell, Irina Andersson och Heidi Schaterin.

MIA video på Yle Vega

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.