Ville Virtanens sommarprat 2011 = bra radio

Det är få sommarprat som drabbar mig som Ville Virtanens gjorde sommaren 2011. Därför sökte jag upp det igen på Sveriges radios hemsida och jag rekommenderar alla att lyssna på det.  Detta är bra radio!

– Jag pratar om min släkt, dess kärlekshistorier, dess krig, Finlands nationella lillebrorskomplex gentemot Sverige, homo- och främlingsfobin på nationell nivå i Finland samt beståndsdelarna i vinterkrigsmiraklet, berättar han.

ska%cc%88rmavbild-2016-09-25-kl-18-28-11

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.